Kattentrimsalon Purr & Fur
goed voor kat en vacht!

Een berichtje? Wat leuk!

Wilt u na het bezoek aan mijn kattentrimsalon, of na mijn bezoek aan uw kat een berichtje achterlaten? Dat kan! U kunt hier uw recensie, review, feedback of mening achter laten. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, bel me dan gerust op 06-28195527 (ik kan niet altijd direct opnemen, maar spreekt u een berichtje in, dan bel ik u zo snel mogelijk terug. Een WhatsApp sturen heeft de voorkeur), of stuur me een mailtje op Annette@purr-en-fur.nl
Maar het contactformulier mag ook altijd ingevuld worden. Binnen 24 uur neem ik contact met u op.

 

Gastenboek

46 berichten op 3 pagina's
Helga Beyers
22-01-23 09:39:44
Wat ben ik blij dat onze Nino weer door jou onder handen is genomen… je hebt een gave ! Plots op een paar weken tijd had hij terug veel klitten waar hij het niet toeliet dat wij aan het kammen gingen… bij jou was dat weerom geen probleem… hij was relaxed en liet alles gebeuren … happy Nino, happy baasjes… bedankt Anette voor jou zeer professionele aanpak en de super vriendelijke, gezellige ontvangst … tot snel 🥰
Opmerking:
😸😸 Ik hoor heel vaak dat het thuis niet lukt.... gelukkig in de salon bijna altijd wel. Heerlijk om Nino's vacht te mogen verzorgen! Dus ook happy kattentrimmer😊
Tot de volgende keer!
m Marlena Gommeren
15-01-23 13:46:37
Voor de tweede keer terug geweest met mijn kat Gizmo, merk dat Gizmo op zijn gemak is en tevreden.
Ben zelf ook tevreden met het goede resultaat en de rust die je over brengt naar Gizmo.
Zeker een aanrader.
Nog bedankt voor het leuke cadeautje voor Gizmo zijn verjaardag ,een leuk speeltje met silvervine erin ,hij geniet er volop van.
Tot de volgende keer en een pootje van Gizmo
Opmerking:
Dankjewel! Het is heerlijk om Gizmo's vacht te mogen verzorgen! Heel graag tot ziens😺
B Jaspers
07-12-22 16:05:48
Onze bibi voelt zich altijd als herboren als ze bij jouw salon vandaan komt. Vanaf het begin is het altijd al goed gegaan en voelt zich op het gemak bij jou. Thuis is dit met kammen een ander verhaal.

Bedankt voor jouw rust en professionele aanpak. Het cadeautje was ook erg leuk samen met 5 euro tegoed.
We komen zeker weer langs.

Groet
Pootje van bibi
Opmerking:
Dankjewel! Het was heerlijk om Bibi weer te mogen helpen. Ze deed het echt zo ontzettend goed! En fijn om te horen dat ze zich na het verlossen van de klitten ook weer lekker in haar vel voelt☺. Heel graag tot de volgende keer!
Marjoka Koper
08-09-22 19:22:50
Wat ben ik blij dat je Joop hebt af kunnen helpen van zijn klitten en teveel haar. En ontzettend bedankt dat je Joop zijn eigen tempo liet bepalen. Je hebt het vertrouwen van Joop en mij gewonnen en kom zeker vaker terug bij je.
Opmerking:
Superfijn om te horen!
Ik vond het heerlijk om Joop te kunnen helpen! Het is zo fijn als de kat merkt dat het oké is en zich dan toch zo goed laat helpen. Maar het was voor Joop ook erg fijn dat jij (in zijn favoriete hoodie☺) aanwezig was, dat heeft hem ook zeker geholpen om mij zijn vertrouwen te geven. Ik zie deze lieverd heel graag nog eens terug!
Trees Gelton
06-09-22 11:59:19
Angel is zo blij!Je merkt dat ze kalm is,Niemand heeft zo een geduld met haar gehad dan annette😉.
Dank je wel voor de goede zorg van angel🤗
Opmerking:
Dankjewel! Angel is echt wel een lieverd, ze vindt het alleen geen goed plan om gekamd te worden. Gelukkig is het toch gelukt om die vervelende viltklitten weg te scheren en de rest te kammen!😸
Wendy Vuijk
02-07-22 11:26:09
Superfijne ervaring met onze maine coon Bronco. Hij voelde ze eigen op ze gemak, en Annette heeft hem met alle liefde en geduld verzorgd. Veel tips ook mee gekregen. Wij komen zeker terug
Opmerking:
Ik zie Bronco ook graag terug! Een heerlijke kat om te mogen verzorgen😻
Eva Pruyn
11-06-22 20:14:37
Voor het eerst ben ik woensdag bij Annette geweest, met mijn 2 kittens (Britse langharen). Het was een fijn bezoek. Annette nam de tijd om ze goed te behandelen. Ondertussen kreeg ik informatie en tips. Mijn beestjes hadden het naar hun zin! En ze zitten nu merkbaar beter in hun vel, nu alle klitten verwijderd zijn. We blijven graag klant!
Opmerking:
Wat een heerlijk stel, die Vos en Fluffie. Ongelofelijk hoe goed ze meewerkten en zo rustig op tafel bleven. (Echt, de meeste kittens zijn enorme wiebelkonten!)😻😻
Heidy Schouten
11-06-22 15:08:24
Vandaag met mijn maincoon bij Annette geweest
Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb
Ik was bang dat het teveel stress zou geven aan de kat maar ze was meteen op haar gemak
Met heel veel liefde en voorzichtigheid is ze gekamd en geschoren
Ze was helemaal niet bang
Heb haar weer prachtig mee naar huis gekregen
Ik kan iedereen Annette aanbevelen
Ze heeft echt passie en liefde voor katten
Was top
Opmerking:
Die lieve Fred!! Echt een heerlijke dame!
Renate Baidjoe
08-06-22 22:21:13
Vandaag voor het eerst met onze syberische boskat Rebelzz bij Annette geweest. Wat een feestje was dat, tijdens het scheren kreeg hij allemaal leuke speeltjes en zelfs een lekker snackje. Wij rijden hier graag een paar km extra voor.
Opmerking:
Dankjewel! Het was ook heerlijk om Rebelzz te mogen helpen!
Claudia Troost
08-06-22 16:09:39
Geweldige service zeer goed geholpen en ook zeer klantvriendelijk en zeker voor herhaling vatbaar !!! 😘😘😘
Opmerking:
Dankjewel! Fijn ook dat Maylo en Ringo het zo goed deden!
Tamara Vos
26-05-22 20:26:51
Mijn Maine coon Mickey vind kammen ect niet zo leuk. Al een paar keer bij Annette geweest en wat is ze een leuke lieve vrouw! Weet precies wat ze doet en ze neemt de tijd voor de kat! Ze is een ontzettend lieve vrouw die kijkt naar de kat en als de kat het even niet meer leuk vind word er even een pauze in gelast zodat de kat op rust kan komen. Wij zijn heel erg blij met Annette en als Mickey zijn vacht is gedaan ziet hij er weer mooi uit. Ook heel fijn dat ze een gezondheidscheck doet. De zakjes valeriaan mag je mee naar huis nemen, deze doe ik dan een knuffeltje dat is natuurlijk feest voor de katten in huis. En niet te vergeten is het altijd gezellig met Annette!😊
Opmerking:
😊😊Dankjewel! Ik krijg nu wel een heel grote glimlach op mijn gezicht! Het is heerlijk om Mickey te kunnen helpen, ook al vindt hij het misschien niet altijd een heel goed idee😸
Nicole & Vitalis
21-05-22 16:22:06
Vandaag met onze Britse korthaar bij Annette geweest! Mooie verzorgde salon, Annette was echt heel lief voor hem! Nam de tijd en af en toe een pauze zodat hij het niet beu werd! Nageltjes geknipt, tandjes nagekeken. Hij is helemaal klaar voor de zomer, en wat is hij blij met zijn valeriaan zakje! Bedankt voor de tips en tot de volgende keer!
Opmerking:
Heerlijk dat dat valeriaan zo goed in de smaak valt😺
Vitalis deed het heel goed hoor. Hij kan er weer even tegen aan..... de losse winterharen in zijn volle vacht zijn er zo goed als allemaal uit. Zelfs die op zijn rug (waar hij het niet fijn vindt om gekamd te worden). Goed gedaan, Vitalis!
Helene Bol
30-04-22 12:16:10
Onze maine coon Benji is vorig jaar geopereerd aan zijn heup. Het is een schat van een kat maar sinds die tijd gaat het kammen steeds moeizamer. Gisteren voor de eerste keer bij Annette geweest. Wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Annette neemt de tijd, gaf Benji de ruimte te wennen en pauzes te nemen. Het valeriaan zakje bleek een prima afleiding. Het is gelukt Benji klitvrij te maken! Heel erg bedankt Annette!
Opmerking:
Zo fijn dat ik Benji heb kunnen helpen!
Bas Theunisse
30-04-22 09:03:33
Met Azrael voor de eerste keer naar Annette geweest., omdat hij best een aantal vilt klitten had. Spannend maar Annette heeft de klus geklaard. Azrael was heel relaxed en liet het gebeuren. Bedankt voor de hulp en je advies
Opmerking:
Graag gedaan! Azrael was ook heel stoer😻
Arieta Snepvangers
21-04-22 11:59:27
Mijn Maine coon zijn vacht is heel zacht en daardoor heeft hij regelmatig vervilte plekken. Als wij die er proberen uit te kammen gaat hij bijten en krabben maar bij Annette deed hij dat niet. Leuk vond hij het nog steeds niet maar door de rust van Annette en de vogeltjes buiten zijn al zijn knopen uit zijn vacht. Zowel Sherlock als zijn baasjes zijn daar heel blij mee. Dank je wel!
Opmerking:
Top dat het zo goed ging! Dat raam..... daar ben ik, net als Sherlock, ook zó blij mee😺😸
Marica Marica
19-03-22 19:41:44
Vandaag met wat spanning met mn Ragdolls Skyler en Riley naar de kapper. 😀
Ten eerste had ik door de website met foto's,filmje en info van Annette al een goed gevoel over mijn keuze om hier naar toe te gaan.
Fijne kleine nette werkruimte waardoor het voor de katten overzichtelijk is. Beetje snuffelen en rondkijken.
Skyler is degene met het meeste vacht dus Annette koos ervoor hem als eerste te doen zodat ze hem eventueel een pauze kon geven mocht dit nodig zijn en Riley dan onder handen kon nemen.
Zo dus ook gebeurd. Het ging ongelooflijk goed! Skyler leek op een gegeven moment lekker loom te zijn.
Annette straalt ook rust uit,moet ik zeggen. Met veel rust en zachtheid heeft ze mn beide "kindjes" goed behandeld. Tandjes nagekeken,nageltjes geknipt. "Bmi" en gewicht gecheckt.. Hartstikke goed!
Fijne info gehad en door t zien hoe zij de katten kamt, heb ik wat geleerd. Maar ik ga zeker met beide katten terug komen. Af en toe een goede knipbeurt verdienen ze!

Ben erg tevreden
Opmerking:
Skyler en Riley zijn ook gewoon heerlijke katten.... Ze lieten alles heel goed toe en konden lekker ontspannen. Dus ook op deze knappe katten kan ik alleen maar ontzettend trots zijn!😻😻 Dankjewel voor je mooie verhaal!
Marron Breugelmans
16-03-22 12:25:54
Een fijne eerste trimbeurt voor onze beide poezen. Annette maakte mooi de beweging met ze mee waardoor ze zo min mogelijk stress hadden. Één van onze langharige poezen had een wondje waar een klit in vastzat, een lastige klus. Fijn dat Annette niet over haar grenzen ging en zo op haar afstemde. Graag tot een volgende keer!
Opmerking:
Wat deden ze het goed he? Gelukkig is de klit er (met scheren en losweken) af gekomen. Nu kan het wondje gaan genezen!
Bo Van der graaf
05-03-22 13:27:51
Vandaag voor het eerst mijn main Coon balou laten verzorgen
Hij had veel vilt klitten en meestal is ie onrustig tijdens het kammen en scheren maar nu was ie zo ontspannen hij viel zelfs in slaap
Heel erg bedankt en zeker tot de volgende keer
Opmerking:
Heel graag gedaan! Altijd erg fijn als blijkt dat de trimbeurt lekker ontspannen verloopt, terwijl dat vooraf misschien niet verwacht werd. Tot ziens!
Yvonne Sparenburg
19-02-22 16:09:39
Mijn Ragdoll had wat klitten, vooral op zijn achterflanken, die ik er zelf niet meer uit kreeg. Annette heeft met veel rust en geduld de klitten eruit gekamd /weggeschoren. Goede adviezen en foldertjes van haar ontvangen. Alles was top ! Bedankt Annette tot de volgende keer.
Opmerking:
Heel graag gedaan. Jingles deed het heel goed! Een heerlijke kat op de trimtafel... Hopelijk kun je met de adviezen en foldertjes goed aan de slag😺
Els Ossel
12-02-22 14:18:20
Mijn twee ragdolls hadden veel klitten. Annette heeft ze een liefdevolle en goede behandeling gegeven. Geen klitten meer en ze zien er weer prachtig uit. Annette heeft zo veel geduld, daar kan ik alleen maar bewondering voor hebben. Heb ook goede tips gekregen hoe en met welke kam ik mijn katten moet behandelen. Nogmaals dank Annette!
Opmerking:
Dankjewel voor je review! Het was heerlijk om deze mooie mannen te mogen helpen.
Tonen: 5  10   20

Dank voor uw reactie!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram