Kattentrimsalon Purr & Fur
goed voor kat en vacht!

Een berichtje? Wat leuk!

Wilt u na het bezoek aan mijn kattentrimsalon, of na mijn bezoek aan uw kat een berichtje achterlaten? Dat kan! U kunt hier uw recensie, review, feedback of mening achter laten. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, bel me dan gerust op 06-28195527 (ik kan niet altijd direct opnemen, maar spreekt u een berichtje in, dan bel ik u zo snel mogelijk terug. Een WhatsApp sturen heeft de voorkeur), of stuur me een mailtje op Annette@purr-en-fur.nl
Maar het contactformulier mag ook altijd ingevuld worden. Binnen 24 uur neem ik contact met u op.

 

Gastenboek

40 berichten op 8 pagina's
Nicole & Vitalis
21-05-22 16:22:06
Vandaag met onze Britse korthaar bij Annette geweest! Mooie verzorgde salon, Annette was echt heel lief voor hem! Nam de tijd en af en toe een pauze zodat hij het niet beu werd! Nageltjes geknipt, tandjes nagekeken. Hij is helemaal klaar voor de zomer, en wat is hij blij met zijn valeriaan zakje! Bedankt voor de tips en tot de volgende keer!
Opmerking:
Heerlijk dat dat valeriaan zo goed in de smaak valt😺
Vitalis deed het heel goed hoor. Hij kan er weer even tegen aan..... de losse winterharen in zijn volle vacht zijn er zo goed als allemaal uit. Zelfs die op zijn rug (waar hij het niet fijn vindt om gekamd te worden). Goed gedaan, Vitalis!
Helene Bol
30-04-22 12:16:10
Onze maine coon Benji is vorig jaar geopereerd aan zijn heup. Het is een schat van een kat maar sinds die tijd gaat het kammen steeds moeizamer. Gisteren voor de eerste keer bij Annette geweest. Wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Annette neemt de tijd, gaf Benji de ruimte te wennen en pauzes te nemen. Het valeriaan zakje bleek een prima afleiding. Het is gelukt Benji klitvrij te maken! Heel erg bedankt Annette!
Opmerking:
Zo fijn dat ik Benji heb kunnen helpen!
Bas Theunisse
30-04-22 09:03:33
Met Azrael voor de eerste keer naar Annette geweest., omdat hij best een aantal vilt klitten had. Spannend maar Annette heeft de klus geklaard. Azrael was heel relaxed en liet het gebeuren. Bedankt voor de hulp en je advies
Opmerking:
Graag gedaan! Azrael was ook heel stoer😻
Arieta Snepvangers
21-04-22 11:59:27
Mijn Maine coon zijn vacht is heel zacht en daardoor heeft hij regelmatig vervilte plekken. Als wij die er proberen uit te kammen gaat hij bijten en krabben maar bij Annette deed hij dat niet. Leuk vond hij het nog steeds niet maar door de rust van Annette en de vogeltjes buiten zijn al zijn knopen uit zijn vacht. Zowel Sherlock als zijn baasjes zijn daar heel blij mee. Dank je wel!
Opmerking:
Top dat het zo goed ging! Dat raam..... daar ben ik, net als Sherlock, ook zó blij mee😺😸
Marica Marica
19-03-22 19:41:44
Vandaag met wat spanning met mn Ragdolls Skyler en Riley naar de kapper. 😀
Ten eerste had ik door de website met foto's,filmje en info van Annette al een goed gevoel over mijn keuze om hier naar toe te gaan.
Fijne kleine nette werkruimte waardoor het voor de katten overzichtelijk is. Beetje snuffelen en rondkijken.
Skyler is degene met het meeste vacht dus Annette koos ervoor hem als eerste te doen zodat ze hem eventueel een pauze kon geven mocht dit nodig zijn en Riley dan onder handen kon nemen.
Zo dus ook gebeurd. Het ging ongelooflijk goed! Skyler leek op een gegeven moment lekker loom te zijn.
Annette straalt ook rust uit,moet ik zeggen. Met veel rust en zachtheid heeft ze mn beide "kindjes" goed behandeld. Tandjes nagekeken,nageltjes geknipt. "Bmi" en gewicht gecheckt.. Hartstikke goed!
Fijne info gehad en door t zien hoe zij de katten kamt, heb ik wat geleerd. Maar ik ga zeker met beide katten terug komen. Af en toe een goede knipbeurt verdienen ze!

Ben erg tevreden
Opmerking:
Skyler en Riley zijn ook gewoon heerlijke katten.... Ze lieten alles heel goed toe en konden lekker ontspannen. Dus ook op deze knappe katten kan ik alleen maar ontzettend trots zijn!😻😻 Dankjewel voor je mooie verhaal!
Tonen: 5  10   20

Dank voor uw reactie!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info